Avoimet työpaikat

Kotiaputyöntekijä

Etsitkö joustavaa osa-aikaista työtä esimerkiksi opiskelun ohelle? Haemme Jyvässeudun 4H:lle iloisia, reippaita ja luotettavia kotiaputyöntekijöitä asiakkaiden kotona tehtävään auttamistyöhön. Työllistämme työpalvelumme kautta pääasiassa nuoria monipuolisiin työtehtäviin, kuten siivoukseen, pihatyöhön sekä asiointiapuun. Etsimme tekijöitä koko Jyvässeudun alueelta (Jyväskylä, Tikkakoski, Korpilahti).

Työn tuntimäärät perustuvat asiakastilausten määrään sekä työntekijän omaan aktiivisuuteen. Tehtävä vaatii itsenäistä otetta työntekoon.

Laitathan rohkeasti hakemusta, vaikka sinulla ei olisikaan vielä työkokemusta kyseiseen työtehtävään. Reipas ja motivoitunut asenne on meille tärkeintä! Järjestämme tammikuussa kotiapukurssin etänä, johon voi osallistua ja saada työhön liittyvää oppia.

Palkkaus on 10,89€/h + lomakorvaus.

Lisätietoa 4H:sta ja työpalvelusta löydät nettisivuiltamme osoitteesta: https://jyvaskyla.4h.fi/

Hae 04.01.2022 mennessä täyttämällä hakemuslomake osoitteessa https://forms.gle/9oHvwDDRMrQ87AnK7 


Arvostamme videohakemusta, liitäthän mahdollisen hakuvideosi linkin sille varattuun kenttään.


Luotsaamo Lab etsii esports -valmentajaa 

Luotsaamo Lab on työvoimapoliittinen hanke, jossa työttömät nuoret opettelevat koodausta, peligrafiikan tekemistä ja pelikehitystä sekä esports -joukkuepelaamista. Tiimiimme kaivataan esports -valmentajaa, joka on kannustava niin esports valmentajana, kuin myös auttaa nuoria oman osaamisensa tunnistamisessa ja kehittämisessä. 

Kolmen kuukauden mittaisen valmennuksen alussa opetellaan ohjatusti pelaamista joukkueena jossakin esports-pelissä sekä tutustutaan esports-alaan mahdollisena työpaikkana. Esports -joukkueella osallistutaan erilaisiin Suomessa järjestettäviin turnauksiin. Valmennuksen aikana on yhteisiä päiviä, joissa keskitytään paitsi tiimipelaamiseen myös monipuolisesti muihin työelämätaitoihin sekä työnhakuun liittyviin asioihin. Lisäksi osallistujat saavat henkilökohtaista uraohjausta. Uudet valmennusryhmät aloittavat kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. 

Valmentajana työskentelet pääasiassa alle kolmekymppisten nuorten aikuisten kanssa ja valmennat heitä esports tiimipelaamiseen ja esports -pelaajalta vaadittuihin taitoihin ja osaamisiin. Arvioimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti kokemusten ja asiakaspalautteen perusteella, kyvyt analysoinnin ja kehittämisen saralla pääsevät siis varmasti käyttöön.   

Odotamme sinulta: 

 • Esports alan laajaa tuntemusta 
 • Kokemusta ohjaamisesta, valmentamisesta tai kouluttamisesta 
 • Jonkun tai joidenkin esports-pelien vahvaa tuntemusta ja osaamista 
 • Tuntemusta pelaamista tukevasta harjoittelusta 
 • On myös tärkeää, että osaat kannustaa ja innostaa ja, että ymmärrät nuorten työttömien elämää sekä arkirealiteetteja 
 • Hyviä tiimitaitoja ja itseohjautuvuutta sekä itsensä johtamisen taitoa 
 • Kokemusta hanketoiminnasta katsotaan eduksi 

Työtehtävät ovat: 

 • Esports -valmennus:  
 • Yksilö- ja ryhmäohjaus 
 • Opetusmateriaalin kehittäminen, suunnittelu sekä valmennusmateriaalien tuotanto   
 • E-sports -valmennuksen suunnittelu ja toteuttaminen 
 • Muut esports -valmennukseen liittyvät tehtävät  
 • Hankkeen markkinoinnin tehtävät 
 • Yhteistyöverkostojen kehitys  

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa , mikäli myöntävä rahoituspäätös saadaan. Työsuhde on rahoituksen puitteissa määräaikainen ja kokoaikainen vuoden 2022 loppuun asti. 

Lisätietoja voit kysyä Aleksi Ilmoselta Pe 10.12. (klo 09-15) mennessä  040 480 4775/ aleksi.ilmonen@4h.fi. Pyrimme löytämään sopivan pelivalmentajan mahdollisimman nopeasti, joten laita kirjallinen tai videohakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.2021.