Hitpointti -pelinkehitysvalmennus esiselvityshanke
Valmennuksen tarkoitus

Pelinkehitysvalmennuksen tarkoitus on luoda 16-23 vuotiaiden nuorten aikuisten ryhmä, jossa pelaamisesta kiinnostuneet nuoret Jyväskylän maaseutualueelta saavat mieluisan harrastuksen. Pelialasta kiinnostuneet nuoret pääsevät kasvattamaan omia taitoja, verkostoja ja itseluottamusta.  Varsinaisessa hankkeessa nuoret saavat itse suunnitella Erasmus + nuorisovaihdon.
Esiselvityshankkeen tarkoitus

Ennen varsinaista pelikehitysvalmennus -hanketta toteutetaan esiselvityshanke. Esiselvityshankkeessa on tarkoitus löytää partneri, jonka kanssa tehdään varsinaisen hankkeen suunnitelma.

Esiselvityshankkeessa järjestetään pelinkehitysvalmennuspajoja oppilaitoksille ja erilaisiin tapahtumiin, myös partnerin kanssa ja partnerimaissa vierailuiden aikana. Hankkeen aikana keräämme myös nuorten mielipiteitä ja ajatuksia pajoista ja toiveita varsinaiseen hankkeeseen.  

Pajapäivien ideoiden ja palautteiden sekä hankepartnerin kanssa tehdyn yhteisen suunnitelman pohjalta suunnitellaan ja kirjoitetaan kansainvälinen Pelinkehitysvalmennus-hanke, joka toteutetaan seuraavalla hankekaudelle.

Kansainvälisellä hanketoiminnalla tavoittelemme hankkeeseen oppia muiden maiden hyväksi havaituista pelinkehitysmenetelmistä nuorten parissa. 

Haluaisitko meidät teidän koululle pitämään pelinkehitystä? Oletko jostain muusta syystä kiinnostunut toiminnasta? Otahan yhteyttä niin jutellaan lisää!

Toimimme pandemian, sekä virallisten rajoitusten ja suositusten sallimissa rajoissa.