Poikkeukselliset aukioloajat 2018

Työpalvelumme on suljettu itsenäisyyspäivän aikaan 6.-7.12.2018 sekä joulun ja vuodenvaihteen aikaan 21.12.2018 - 6.1.2019. Joulutauon aikana toimistomme ei käsittele puhelimitse vastaajaan, sähköpostiin tai kotisivujen kautta tulleita työtilauksia. Tilaattehan mahdollisen joulusiivouksen tai lumitöiden tekijän tai lemmikinhoitajan siis hyvissä ajoin!

Työpalvelumme palvelee normaalisti 7.1.2019 alkaen maanantaista torstaihin klo 9-14 numerossa 040 585 6605. Huomioittehan mahdollisen ruuhkan tilausten käsittelyssä viikkojen 2 ja 3 aikana.

 

 

Palautekysely ja asiakastiedote uudesta palveluhinnastosta 1.1.2019 lähtien

Suoritamme Jyvässeudun 4h:lla asiakaspalautekyselyä kehittääksemme ja parantaaksemme työpalvelumme laatua. Vastausaikaa on 31.12.2018 saakka.  Kyselylomakkeeseen pääset TÄSTÄ .

Asiakastiedote löytyy sivun alalaidasta. 

 

 

Mikä Työpalvelu?

4H-työpalvelun tavoitteena on työllistää nuoria. Jyvässeudun 4H antaa nuorille mahdollisuuden työllistyä kotiapuun, lemmikkinhoitoon sekä lastenhoitoon. Kaikki työntekijämme ovat käyneet monipuolisen sekä kattavan koulutuksen. Lisäksi työllistämme kesä-elokuun aikana nuoria jyväskyläläisiin yrityksiin kesätyöllistämisen merkeissä. 

4H-työpalvelu tarjoaa seuraavia palveluita:

  • 4H-Kotiapu on kotityöpalvelu, joka on suunnattu kaikille kotitöissä apua tarvitseville. Teemme siivousta, ikkunanpesua, pyykkihuoltoa, nurmikonhoitoa ja pieniä pihatöitä. Tarjoamme myös ulkoilu- ja asiointiapua, ruuanlaittoapua, seuranpitoa sekä avustamme tarvittaessa myös juhlien järjestämisessä.

 

  • Lemmikinhoitajat hoitavat lemmikkiäsi esimerkiksi lomamatkan ajan, sairauden yllättäessä tai arkikiireiden keskellä. Olipa kyse sitten kertaluontoisesta kissanruokinnasta tai viikoittain toistuvasta koiranulkoilutuksesta, meiltä löydät ratkaisun lemmikinhoito-ongelmaasi! Voit myös itse päättää, haluatko hoitajan kotiisi, vai haluatko lemmikkisi vierailevan hoitajan luona.

 

  • Lastenhoitajamme ovat lastenhoitotyöhön koulutettuja, motivoituneita ja idearikkaita Jyväskylän alueella asustelevia nuoria. 4H-lastenhoitajan voit tilata kauttamme helposti ja turvallisesti, sillä hoidamme palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet puolestasi.