Mikä Työpalvelu?

4H-työpalvelun tavoitteena on työllistää nuoria. Jyvässeudun 4H antaa nuorille mahdollisuuden työllistyä kotiapuun, lemmikkinhoitoon sekä lastenhoitoon. Kaikki työntekijämme ovat käyneet monipuolisen sekä kattavan koulutuksen. Lisäksi työllistämme kesä-elokuun aikana nuoria jyväskyläläisiin yrityksiin kesätyöllistämisen merkeissä. 

4H-työpalvelu tarjoaa seuraavia palveluita:

  • 4H-Kotiapu on kotityöpalvelu, joka on suunnattu kaikille kotitöissä apua tarvitseville. Teemme siivousta, ikkunanpesua, pyykkihuoltoa, nurmikonhoitoa ja pieniä pihatöitä. Tarjoamme myös ulkoilu- ja asiointiapua, ruuanlaittoapua, seuranpitoa sekä avustamme tarvittaessa myös juhlien järjestämisessä.

 

  • Lemmikinhoitajat hoitavat lemmikkiäsi esimerkiksi lomamatkan ajan, sairauden yllättäessä tai arkikiireiden keskellä. Olipa kyse sitten kertaluontoisesta kissanruokinnasta tai viikoittain toistuvasta koiranulkoilutuksesta, meiltä löydät ratkaisun lemmikinhoito-ongelmaasi! Voit myös itse päättää, haluatko hoitajan kotiisi, vai haluatko lemmikkisi vierailevan hoitajan luona.

 

  • Lastenhoitajamme ovat lastenhoitotyöhön koulutettuja, motivoituneita ja idearikkaita Jyväskylän alueella asustelevia nuoria. 4H-lastenhoitajan voit tilata kauttamme helposti ja turvallisesti, sillä hoidamme palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet puolestasi.