Perusta oma 4H-yritys

4H-Yrityksestä lyhyesti:

Seuraava koulutus tulissa syksyllä 2021.

4H-Yrityksen voi perustaa 13–28-vuotias nuori.

Jokainen 4H-yrittäjä liittyy jäseneksemme (35€ vuodessa liittymispäivästä). 

4H-Yrityksen myynti on 50 € - 7 000 € / vuosi.

4H-Yrityksellä on vapaaehtoinen vastuuvakuutus.

4H-Yrittäjällä on oma yritysohjaaja ja paikallinen 4H-yhdistys toimintansa tukena.

4H-yrittäjä päättää vastuuvakuutuksen ottamisesta yritykselleen. Kaikissa yrityksissä vastuuvakuutusta ei tarvita, mutta etenkin palveluita myyvissä yrityksissä riskit on hyvä kartoittaa ja harkita vakuutuksen ottamista. 

4H-Yrityksessä voit kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-Yritys on helppo tapa kokeilla, onko yrittäjyys sinun juttusi. Riskit ovat pienet ja ohjaaja on apunasi!

4H-Yritys on harrastuspohjaista ja sivutoimista toimintaa, jonka avulla saat perustietoa yrityksen perustamisesta, kosketuksen yrittäjänä toimimiseen sekä mahdollisuuden hankkia omaa rahaa. 4H-Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti, sillä 4H tarjoaa sinulle monenlaista tukea yrityksen suunnittelussa, käynnistämisessä, markkinoinnissa ja toiminnan pyörittämisessä.

Jyvässeudun 4H:lla toimii monenlaisia 4H-yrityksiä kuten siivousta tarjoavia, geelikynsien tekoa, lasten- ja lemmikinhoitoa, pihatöitä, ikkunanpesua, liikuntalajin opettamista, uusia ekologisia tuotteita sekä täysin uudenlaisia palveluita! 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lisätiedot: mika.huotari(at)4h.fi tai 0447708508