FYN-hanke (Find your nature)

Find your nature -hanke kehittää luonto- ja kalastusaiheen ympärille kokoavaa harrastustoimintaa lapsille ja nuorille Jyvässeudulla. Hankkeessa on tavoitteena luoda uudenlainen harrastustoiminta yhteistyössä paikallisten luonto- ja kalastusseurojen sekä kansainvälisten toimijoiden kanssa. 


Syyskuussa 2022 meillä aloitti luonto-/kalastuskerhot Vesangan koululla (tiistaisin klo 17-18:30) sekä Tikkakosken koululla (keskiviikkoisin klo 17-18:30). Molemmat kerhot tulivat täyteen ja niissä onkin molemmissa nyt 12 osallistujaa!

Kerhot kokoontuvat syyskuun alku - marraskuun alku sekä maaliskuu-toukokuu. Kerhoissa on aina mukana Find your nature -hankkeen koordinaattori ja usein mukana on myös kalastusalan tekijä esimerkiksi Jyvässeudun Uistelijoilta tai Rakentajain eränkävijöiltä.


Nuoret pääsevät mukaan nuorten klubiin. He pääsevät tekemään erilaisia lajikokeiluja, luontoretkiä sekä toteuttamaan nuorisovaihtoja muiden maiden nuorten kanssa. Nuorten klubikin tuli täyteen ja siinäkin on 12 osallistujaa. Nuorten klubilla on luvassa viikolla 42 retki Häähninmäelle sekä alkuvuodesta nuorisovaihto Suomessa.