4H-kerhot

4H-Kerho on mukava harrastus alakouluikäisille lapsille! Kerhoissa lapset oppivat monenlaisia arjen taitoja teemasta riippuen. Teemat ovat Safkasankarit, Kepparikerhot, Monitoimikerhot ja Luonto ja retkeilykerhot sekä Kalastus- ja luontokerho. 

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa joko tiistaisin tai torstaisin klo 17 - 18.30 (Huom! Muuramen Monitoimikerho klo 17.30-19). Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja. Kerhoissa on kaksi ohjaajaa ja osallistujamäärä on maksimissaan 12 lasta/kerho. Kerhonohjaajamme ovat käyneet Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen.

Osa kerhoistamme ovat 4H-jäsenille ilmaisia (pl. Safkasankarit). Jäsenmaksu on vuodessa 40€/hlö tai 85€/perhe. Liittymällä jäseneksi tuet paikallista nuorisotoimintaa ja voit osallistua kaikkiin 4H-kerhoihin. Muille kuin jäsenille kerhomaksu on vuodessa 40€-90€/lapsi/kerho riippuen kerhosta.

Suuri osa valtionapurahoitustamme perustuu jäsenten määrään, joten toivomme, että kerholaiset liittyvät jäseneksi. Tällä tavoin tuet parhaiten toimintaamme! 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.