4H-kerhot

4H-Kerho on mukava harrastus alakouluikäisille lapsille! Kerhoissa lapset oppivat monenlaisia arjen taitoja teemasta riippuen. Teemat ovat Safkasankarit, Kepparikerhot ja Monitoimikerhot. 

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa joko tiistaisin tai torstaisin klo 17-18.30. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja. Kerhoissa on kaksi ohjaajaa ja osallistujamäärä on maksimissaan 10 lasta/kerho. Kerhonohjaajamme ovat käyneet Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen.

Kerhomme ovat 4H-jäsenille ilmaisia (Safkasankareissa on lisäksi 20€ tarvikemaksu jäsenmaksun/kerhomaksun lisäksi). Jäsenmaksu on vuodessa 35€/lapsi tai 70€/perhe. Liittymällä jäseneksi tuet paikallista nuorisotoimintaa ja voit osallistua kaikkiin 4H-kerhoihin. Muille kuin jäsenille kerhomaksu on vuodessa 35€-60€/lapsi/kerho riippuen kerhosta.

Suuri osa valtionapurahoitustamme perustuu jäsenten määrään, joten toivomme, että kerholaiset liittyvät jäseneksi. Tällä tavoin tuet parhaiten toimintaamme! 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.