Uravalmennus

Urasta ja sen vierestä -podcast

Luotsaamo Labin uravalmentajat Satu Korhonen ja Mari Kuusisto ovat kuluneena vuonna osallistuneet Työmyytinmurtajat -työryhmään. Työmyytinmurtajat on joukko uraohjauksen ja -valmennuksen ammattilaisia, jotka ovat säännölisesti kokoontuneet yhteen pohtimaan uravalmennukseen liittyviä kysymyksiä sekä jakamaan menetelmiä, ideoita ja kokemuksia. 

Jossain vaiheessa syntyi myös ajatus uravalmennusaiheisen podcastin toteuttamisesta. Ajatuksena oli tehdä uravalmennusta näkyväksi ja avata aihetta niillekin, joille se ei ole vielä missään muotoa tuttua. Tämän idean pohjalta on syntynyt Työmyytin murtajien "Urasta ja sen vierestä" podcast, jossa uravalmentajat keskustelevat erilaisista uravalmennukseen liittyvistä teemoista. Ensimmäinen jakso on julkaistu viikolla 49 ja tämän jälkeen joka maanantai ilmestyy uusi jakso etteeriin. Jaksoja on yhteensä 8.


Nyt siis kannattaa nakata luurit korville, sulkea silmät, nojata taakse ja nauttia meidän mahtavasta podcastista, jossa on sekä iloa että asiaa. Lähdepä siis meidän matkaan uralle ja vähän sen vierellekin!

Tästä podcastiin Urasta ja sen vierestä