Hygieniapassikoulutus


Hygieniapassin tarkoitus on varmistaa työntekijöiden perustiedot elintarvikehygieniasta ja työntekijältä vaaditaan hygieniapassi useissa työpaikoissa.

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. 4H:n kautta suoritettava hygieniapassi on Elintarvikeviraston hyväksymä. 

Järjestämme hygieniapassikoulutuksia useita kertoja vuodessa. Koulutus järjestetään yleensä arki-iltana klo 17-21 sisältäen luennon ja tentin.

Voit tilata kauttamme myös yksityiskoulutuksen. Minimiosallistujamäärä koulutukselle on 7 hlö.

Hinta Jyvässeudun 4H-yhdistyksen jäsenille on 40€, muille 60€.