Taimien istutus

UPM ja 4H tarjoavat nuorille kesätyömahdollisuuden metsänistutustöissä

Nuorisojärjestö 4H ja metsäyhtiö UPM tarjoavat 60 nuorelle mahdollisuuden työllistyä kesällä 2021 puiden istuttajina Lahden, Jyväskylän ja Kuopion alueilla.

Ysit töihin -toiminnan nuoret istuttavat 7,5 hehtaaria uutta metsää eli noin 13 500 puun taimea kesäkuussa 2021. Nämä taimet ovat osa UPM:n vuosittain Suomeen istuttamasta noin 20 miljoonasta taimesta. Jokaisella kolmella istutuskohteella työllistetään 20 nuorta. Paikalliset 4H-yhdistykset rekrytoivat, kouluttavat ja perehdyttävät nuoret sekä hoitavat työnantajavastuut.

TULE ja OPI metsänistutuksesta! 20 jyväskyläläistä 9. luokkalaista valitaan mukaan.  

Työ on puuntaimien istutusta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta työstä, sillä me perehdytämme sinut työhön. Työkohteeseen on yhteiskuljetus kaupungista. Työ kestää yhden päivän (n. 6h) ja on tarkoitettu 9-luokan päättäneille.

Työpäivävaihtoehdot ovat 8.6. tai 9.6., ilmoita työhakemuksessa kummalle päivälle haet töihin vai sopiiko sinulle molemmat. Voit päästä vain toiseksi päiväksi töihin. Työhön sisältyy pakollinen perehdytys 27.5. ilta-aikaan.

Työn luonne on sen kaltainen, että sinulla on oltava valokuvaus- ja kuvanjulkaisulupa.

Palkkaus on 115€/ päivä.

Tähän et tarvitse kesätyöseteliä, joten voit hakea muita töitä lisäksi kesätyösetelillä. Tästä kaikesta saat työtodistuksen ja upeaa kokemusta metsänhoitotöistä.

Työhakemukset taimien istutukseen

...tulee lähettää Jyvässeudun 4H-yhdistykseen toiminnanjohtaja Annille (anni.strom(at)4h.fi) videomuotoisina. Videon lisäksi hakemukseen tulee liittää CV. Jos olet käynyt Jyvässeudun 4H:n ysit töihin koulutuksen, oletkin jo kuullut, kuinka CV ja videohakemus tehdään. Hakemukset tulee olla perillä 23.4.2021 mennessä. Maksimissaan 1 min pituinen työnhakuvideo suositellaan ladattavaksi Youtubeen ja laittamaan sähköpostiin salattu linkki videoon. Otsikoi hakemus sähköposti: Kesätyö puuntaimien istutuksessa.