Jyvässeudun 4H-yhdistyksen työpalvelu tarjoaa yrityksille reippaita ja ahkeria nuoria kesätöihin sekä muuhun kausityöhön.

Tarjoamme myös yrityksille ja yhteisöille lapsi- ja koiraparkkeja sekä toimistosiivousta.

Toimistosiivous

Jyvässeudun 4H-yhdistys tarjoaa myös toimistosiivouspalveluita. Kysy lisää työpalvelusta!

 

Lapsiparkki

Jyvässeudun 4H-yhdistyksen lapsiparkki sisältää kurssitetut hoitajat (määrä kysynnän mukaan), aina jotain askartelua tai muuta touhua, leluja sekä sopimuksen mukaan pienen pomppulinnan, kasvomaalausta, Topi-nallen ja/tai tehtäväradan.

Pyydä tarjous tilaisuuteesi tai tapahtumaasi!

040 585 6605 tai tyopalvelu(ät)jyvasseudun4h.fi

Koiraparkki

Jyvässeudun 4H-yhdistyksen koiraparkki takaa tapahtumaasi tai tilaisuuteesi osallituvien koirille hoitopaikan.

Koiraparkki on hyvä lisä juhlin, jolloin vieraat voivat nauttia juhlista ilman stressiä koirien ulkoilutuksesta ja ruokinnasta.

Koiraparkki sopii myös lisäpalveluksi kauppareissulle, jolloin omistajan ei tarvitse kiirehtiä ja stressata koiran hyvinvoinnista kuumanakaan päivänä. Koira on hyvässä hoidossa ostosten ajan koulutettujen lemmikinhoitajien luona.

 

Tarvitsetko kesätyöntekijää?

Kesätyöntekijän tilaaminen meiltä on helppo ja edullinen tapa saada nuorta ja oppimishaluista työvoimaa. Hoidamme työntekijän rekrytoinnin puolestanne toiveidenne mukaan. Hoidamme myös kaikki työnantajavelvoitteet, kuten palkanmaksun, ennakonpidätykset, sosiaalikulut, eläkemaksut ja muut työnantajavelvoitteet. Teidän tarvitsee vain suorittaa meille tilaussopimuksen mukaiset maksut ja perehdyttää työntekijä tehtäviinsä. 

Jyväskylän kaupunki tukee Jyvässeudun 4H-yhdistyksen kesätyöllistämistä, minkä vuoksi työllistämisen kustannukset jäävät työn tilaajalle todellisia kokonaiskustannuksia alhaisemmiksi. Työn tilaaminen 4H-yhdistyksen kautta on siis sekä helppoa että edullista.

Työt voidaan jaksottaa tilaajan, 4H-yhdistyksen ja nuoren sopimuksella joko yhdeksi jaksoksi  tai tarvittaessa jakaa työaika pienempiin jaksoihin.

Tilaajina kesätyöllistämisjaksoille ovat olleet esim. pienet putiikit, pienteollisuus, puutarhaviljelijät, taloyhtiöt, yksityiset perheet, kioskit, kaupat ja yhteisöt.

 

Lisätietoja 040 585 6605 tai tyopalvelu(ät)jyvasseudun4h.fi

PDF-tiedostoTietosuojaseloste_JS4H_asiakasrekisteri_2018_05_24.pdf (41 kB)
Jyvässeudun 4H:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste