Ysit töihin -työnantajille

Kesätyöpaikan ilmoituslomake

Hei työnantaja!

Joka vuosi noin 50 000 nuorta päättää peruskoulun. Tuolloin vastuun ottaminen omasta elämästä tulee ajankohtaiseksi, tällöin lyhytkin työkokemus on tässä vaiheessa erityisen tärkeä.

Kesä ilman työtä ja oman rahan puute voi kääntää nuoren elämän suunnan väärille urille, mutta onnistunut kesätyökokemus 16-vuotiaana vahvistaa nuoren uskoa selviytymiseen työelämässä. Ensimmäinen työpaikka avaa tietä seuraavalle, ja samalla on mahdollisuus jättää nuorelle muistijälki, että oma kunta on hyvä paikka tehdä työtä.

 

Meillä 4H:lla on hakulomake nuorille jotka hakevat kesätöitä ja heidän täytettyään siihen omat yhteystiedot, CV:n sekä kiinnostuksen kohteet, pystymme kohdentamaan nuoren suoraan teidän yrityksen tarpeisiin vastaavaan työpaikkaan. Olemme myös kouluttaneet useimmat ysiluokkalaisista Ajokortti työelämään -kurssilla, jossa he oppivat työelämän pelisääntöjä. Kun tarjoat yrityksen yhteystiedot ja tarpeet, osaamme yhdistää yrityksen sekä nuoren ja näin kesätyöpaikka nuorelle on askelta lähempänä.

Yhteystiedot

Nuorelle tarjottava työpaikka

Yrityksen tarpeet

Lisätiedot