#kesäduuniOPnpiikkiin

Miltä kuulostaisi kesä reportterina?

Jyvässeudun 4H etsii kesäreportteria!  Työtehtäviin kuuluu tuottaa viestinnällistä sisältöä erityisesti sosiaalisen median kanaviimme ja kotisivuillemme. Otat valokuvia, teet videoita, julkaiset erilaisia postauksia sekä kirjoitat blogitekstejä. Autat meitä kertomaan muille kiinnostavasti toiminnastamme, erityisesti kesätyöllistämisprojekteihimme liittyen. Osaamisesi mukaan voit suunnitella ja toteuttaa myös muita viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, esimerkiksi mainoksia. Eli jos sulta sujuu face, insta, tubetus ja bloggaus, saatat olla etsimämme tyyppi!

 

Eduksi katsotaan

  •  tietotekninen osaaminen: osaat käyttää sulavasti erilaisia sovelluksia ja sosiaalisen median kanavia
  • visuaalinen ja viestinnällinen osaaminen: pidät valokuvaamisesta ja sinulla on taito yhdistää kuvia ja tekstiä kivoiksi, muita kiinnostaviksi postauksiksi
  • rohkeus ja idearikkaus tuottaa erilaista sosiaalisen median sisältöä kesätyöllistämistoiminnastamme sekä muusta toiminnastamme
  •  uskallus heittäytyä myös itse kameran eteen

Kerro, jos sinulla on joku erityisosaaminen, jota emme ymmärrä tarvitsevamme. Kerro myös toiveesi kesätyön ajankohdasta, joka voidaan sopia erikseen kesä-heinäkuun ajalle. 

Hakijan tulee olla täyttänyt 15 vuotta 3.6.2019 mennessä, eikä hän saa olla täyttänyt 18 vuotta ennen 7.8.2019.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus 18.4. mennessä osoitteeseen työpalvelu@jyvässeudun4h.fi. Kerro hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit meille sopiva kesäreportteri.

Haku on päättynyt ja valinta on tehty. Kiitos kaikille hakijoille!