Tule mukaan nuorten aikuisten klubi toimintaan!

 

4H-klubi toiminta on nuorten aikuisten vapaamuotoista ja vertaistoiminnallista yhdessäoloa. Toiminta on suunnattu nuorille aikuisille, 18-28 -vuotiaille. Klubin idea ja toteutus lähtee yhteisesistä kiinnostuksen kohteista, joita voi olla esimerkiksi kansainvälisyysteemat, ruuan laitto, leipominen tai vaikkapa pelaaminen. Klubi toimii vertaisryhmäperiaatteella, jolloin joku jonkin taidon omaavana opettaa taitoa toisille. Klubilaiset suunnittelevat ja toteuttavat toiminnan itse, jolloin se on klubilaisten näköistä toimintaa.

Klubi on rento paikka kohdata muita nuoria aikuisia ja viettää mukavaa aikaa yhdessä. Tule mukaan toimintaan!

 

Vuonna 2018 aktiivisina klubeina ovat olleet KV- klubi sekä Nuorten aikuisten kokkailuryhmä.

- Alla pääset lukemaan lisää kokkailuryhmän toiminnasta.   

- KV- klubi järjesti 4H Kosovan kanssa ryhmävaihdon. Vaihto huipentui ryhmien tapaamiseen 4- 11.9.2018. Konnevedellä Ahoniemen leirikeskuksessa. Tästä voi lukea lisää blogissamme

 

Lisätietoja vuoden 2019 klubitoiminnasta antaa:

Toiminnanjohtajan sijainen

Anni Tuikkanen
044 567 0103
anni.tuikkanen@4h.fi

 

 

Nuorten aikuisten kokkailuryhmä

Syksyllä 2018 Jyvässeudun 4H järjesti yhdessä Monikulttuurikeskus Glorian kanssa toimintaa yli 18- vuotiaille nuorille kokkailuryhmän muodossa. Tarkoituksena oli edistää kulttuurien välistä vuorovaikuttamista, sekä uusien kaverisuhteiden mahdollistaminen rennon yhdessäolon avulla. Toiminta toteutettiin ETNO- rahoituksella. 

Osallistuminen oli nuorille maksutonta, ja kertojen aikana käytetyistä resepteistä koottiin alla oleva reseptivihko.  Kokeile sinäkin näitä nopeita ja herkullisia tapoja piristää arkea!