Hae töihin kotiapulaiseksi tai pihatyöntekijäksi!

Jyvässeudun 4H-yhdistys kuuluu Jyväskylän kaupungin kotipalveluiden tukipalveluiden tuottajien rekisteriin ja haemme nyt kotiapulaisia ja pihatyöntekijöitä monipuoliseen asiakkaiden kotona tehtävään auttamistyöhön.

Tehtäviin sisältyy muun muassa siivoustyötä, pihanhoitoa, asiointiapua, ruuanlaittoapua ja seuranpitoa. Asiakkaamme ovat pääosin ikäihmisiä, mutta tarjoamme palvelua avoimesti kaikille asiakasryhmille.

Valituille työntekijöille järjestämme monipuolisen kotityökurssin, jolla opitaan kotitöiden lisäksi vanhus- ja vammaistyön perusteet sekä ensiaputaitoja. Kurssin käymisen lisäksi työhön ei ole pakollisia pätevyysvaatimuksia.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijoille ja muille lisätienestejä kaipaaville, joiden on mahdollista tehdä töitä joustavasti myös päiväsaikaan.

Työ on asiakastilausten määrään perustuen osa-aikaista ja sopii joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Tehtävä vaatii itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon ja oma-aloitteisuudellaan voi myös vaikuttaa asiakastilausten eli työtuntien määrään. Arvostamme iloista ja reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ alkaa 30.8.2018 kotityökurssilla, joka on rekrytoinnin kautta valituille ilmainen. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää työpalvelun sähköpostiin osoitteeseen tyopalvelu(ät)jyvasseudun4h.fi 12.8.2018 mennessä.

 

Lisätiedot:

tyopalvelu(ät)jyvasseudun4h.fi

p. 040 585 6605

Katso myös linkki rekrytointi-ilmoitukseen tästä 

 

 

Kaipaatko oppia kotitaloustöihin? Aiotko sosiaali- tai hoitoalalle? Tarvitsetko lisäpisteitä tai kokemusta myöhempiä opiskelu- tai työpaikkoja varten?

 

Tule Jyvässeudun 4H-yhdistyksen järjestämälle kotityökurssille oppimaan perustaidot kotisiivouksesta sekä tutustumaan vanhus- ja vammaistyöhön. Kurssin aikana opit myös kotiensiapua ja vierailet vanhusten ja vammaisten päiväkeskuksissa.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot siivouksesta ja vanhus- ja vammaistyöstä. Kurssi on jäsenille ilmainen, muille hinta on 35 euroa. 

Opetus tapahtuu suomeksi, joten odotamme kurssilaisilta hyvää suomen kielen taitoa.

 

Seuraava kurssi alkaa 30.8.2018!  Ilmoittaudu mukaan tästä--->

 

Lisätiedot:

tyopalvelu@jyvasseudun4h.fi

p. 040 585 6605