Luotsaamo

Luotsaamo on nuorten työllistymistä edistävä hanke Keski-Suomessa. Uudet sivumme löytyvät osoitteesta luotsaamolab.fi. Olemme kehittämässä täysin uudenlaista pelinkehitysvalmennusta, jossa nuoret työttömät pääsevät kokeilemaan ja opettelemaan koodaamista, peligrafiikan tekemistä ja pelisuunnittelua. Kolmen kuukauden valmennuksen päätteeksi osallistujat pääsevät tekemään oman pelin ja esittelemään sitä pelialan yrityksille.Pelinkehitysvalmennukseen voi osallistua sekä etänä verkossa että livenä upouudessa pelialan toimijoiden keskittymässä, Digi & Game Centerillä, jossa Luotsaamo Labilla on omat tilat.

Valmennuksen aikana on yhteisiä päiviä, joissa keskitytään paitsi pelinkehitykseen myös monipuolisesti muihin työelämätaitoihin sekä työnhakuun liittyviin asioihin. Lisäksi meiltä saa henkilökohtaista uraohjausta. 

Luotsaamo toimii osana uraverkostoa, jossa kehitetään aktiivisesti yksilöohjauksen työkaluja ja menetelmiä, työnhakijoille ja työnantajille suunnattuja ryhmävalmennuksia sekä muita palveluita ja toimintaa, mm. uraohjaajien vertaistapahtumia.  

Vuoden 2020 aikana Luotaamo Lab -valmennuksemme teema on pelinkehitys. Ensi vuodelle suunniteltu teema on e-sports. 

Kun tarvitset apua tulevaisuutesi työelämän hahmotteluun tai olet kiinnostunut yhteistyötä, älä suotta epäröi ottaa yhteyttä!