Liity sinäkin 4H-jäseneksi!

Maksamalla jäsenmaksun saat enemmän irti 4H:sta ja tuet järjestön toimintaa! Hyödyntämällä 4H-jäsenetuuksia paikallisissa, seutukunnallisissa ja valtakunnallisissa kohteissa säästät selvää rahaa. Saat alennuksia mm. kursseista, leireistä ja retkistä.

Täältä löydät kaikki valtakunnalliset jäsenedut: http://www.4h.fi/jarjesto/tule-mukaan/jasenedut/

4H-jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun paikallisen 4H-yhdistyksen kautta.

Liittymällä jäseneksi Jyvässeudun 4H-yhdistykseen saat:

• 4H-tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen
  • Valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut.
  • Jäsenalennuksia kursseista, leireistä ja retkistä
  • Kotipalvelutyöntekijöiden ja dogsittereiden välitys kurssin suorittaneille
  • monipuolisen, kansainvälisen ja vauhdikkaan 4H-toiminnan
  • ystäviä, yhdessäoloa ja elämyksiä
  • kursseja ja koulutuksia
  • mahdollisuuden ansaita omaa rahaa

Jäsenmaksun suuruus on 1.9.2017 - 31.8.2018 yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa. Jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, saat jäsenkortin ja siihen liittyvät jäsenedut. Lisäksi Sinulla on tapaturmavakuutus 4H-tilaisuuksissa.