HYGIENIAOSAAMISKOULUTUS

Monet työnantajat ovat kiinnostuneita henkilöstönsä elintarvikehygieniaosaamisesta myös lyhyemmissä työsuhteissa, kuten harjoittelussa ja kesätöissä. Hygieniapassin tarkoitus on varmistaa työntekijöiden perustiedot elintarvikehygieniasta. 4H:n kautta suoritettava hygieniapassi on Elintarvekeviraston hyväksymä. 

 

SEURAAVAT HYGIENIAOSAAMISKOULUTUKSET:

 

Seuraavat koulutukset:

ke 25.10.2017 klo 17-21 > ilmoittautuminen TÄÄLTÄ

ke 29.11.2017 klo 17-21 > ilmoittautuminen TÄÄLTÄ

Koulutukset Kansalaistoiminnankeskus Mataran Matara-salissa (Matarankatu 6, 2.krs).

Koulutus kestää yhden illan ja sisältää luennon ja tentin. Hygieniaosaamistodistus ja -kortti postitetaan osallistujille koulutuksen jälkeen. Laskutamme osallistujat jälkikäteen sähköpostilaskulla.

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt seuraavat ehdot: 

Koulutukseen osallistuminen voidaan perua kuluitta vähintään seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Ilman peruutusta koulutuksesta poisjääneiltä veloitamme koko koulutuksen hinnan. Sairaustapauksissa osallistuminen voidaan siirtää seuraavaan kertaan sairaustodistusta vastaan.

Ryhmäilmoittautumiset sähköpostitse tyopalvelu@jyvasseudun4h.fi. Ilmoitathan sähköpostissa osallistujien nimet, osoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja mahdollinen erillinen laskutusosoite.

Ilmoittautuminen päättyy kaksi päivää ennen koulutusta.

Hinta

Koulutus suoritetaan yhtenä iltana ja sen hinta on 20 euroa jäseniltä ja muilta 60 euroa. Jäseneksi voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin saat koulutuksen 55 euron hintaan (koulutus 20 € + jäsenmaksu 35 €).

Hinta sisältää koulutuksen, tentin ja todistuksen. Ota tenttitilaisuuteen mukaan sininen kuulakärkikynä ja viranomaisen myöntämä voimassaoleva kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti (kelakortti tai opiskelijakortti eivät käy).

 

Ennen tenttiä on hyvä tutustua alla oleviin linkkeihin:

Hygieniaosaamisen tietopaketti (Evira)

Hygieniaosaaminen selkokielellä (Edu.fi)

Hygieniaosaaminen selkokielellä (Hyria.fi)

Lupa kokata - elintarvikehygienian perusteet

Mallitestit ja vastaukset:

Mallitesti (Evira)

Mallivastaukset (Evira)

Sähköinen mallitesti (Evira)

 

Tiedustelut:
Työpalvelu / Sari Vainio-Pekka
p. 040 585 6605
tyopalvelu(a)jyvasseudun4h.fi