Onko sinulla idea, joka haiskahtaa rahalle? Oletko keksinyt tuotteen tai palvelun, jota lähiympäristösi tarvitsee? Voisiko yrittäjyys olla työskentelymuotosi tulevaisuudessa?

 

Perusta 4H-yritys kesäksi 2018!

1.4.2018 jälkeen perustetut 4H-yritykset voivat hakea Jyväskylän kaupungin tukemaa 200 € arvoista kesäyritysseteliä. Yritysseteliä voit käyttää yrityksen perustamiskuluihin esimerkiksi kesäkahvilan väline- ja materiaalihankintoihin tai yrityksen viestintä- ja markkinointikuluihin. Seteli pitää käyttää 31.8 mennessä. Yrityssetelin käytöstä yritys tekee raportin Jyvässeudun 4H-yhdistykseen 30.9 mennessä. Käytön tulee perustua todelisiin kuluihin, raportin liitteeksi tulee liittää kopiot kuiteista. Yrityksen toiminnan ei tarvitse rajoittua vain kesäaikaan vaan voit toimia 4h-yrittäjän juuri niin pitkään kuin haluat!

 

Kuinka haen yritysseteliä?

1. Tule 4H-yrityskurssille, lisätiedot ja ilmoittautuminen 4H-YRITYSKURSSI

2. Ota yhteyttä yhdistykseemme ja perusta 4H-yritys

3. Lähetä vapaamuotoinen suunnitelma yrityksesi toiminnasta sekä kesäyrityssetelin käytöstä        osoitteeseen ritva.vallinkoski@jyvasseudun4h.fi

Kysy lisää!

Ritva Vallinkoski
044 5670103
ritva.vallinkoski@jyvasseudun4h.fi

 

 

4H-Yrityksessä voit kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-Yritys on helppo tapa kokeilla, onko yrittäjyys sinun juttusi. Riskit ovat pienet ja ohjaaja on apunasi! 4H-Yritys on harrastuspohjaista ja sivutoimista toimintaa, jonka avulla saat perustietoa yrityksen perustamisesta, kosketuksen yrittäjänä toimimiseen sekä mahdollisuuden hankkia omaa rahaa. Yritteliäisyys ja hyvät työelämävalmiudet ovat osa kasvutarinaasi. 4H-Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti, sillä 4H tarjoaa sinulle monenlaista tukea yrityksen suunnittelussa, käynnistämisessä, markkinoinnissa ja toiminnan pyörittämisessä.

Jos 4H-yrittäjyys kiinnostaa, otathan yhteyttä! Järjestämme vuosittain 4H-yrityskursseja, jotka ovat startti 4H-yrityksen perustamiselle, tervetuloa mukaan!